Festivali i demave në Pampola të Spanjës ka vijuar edhe me ditën e dytë të organizimit duke sjellë të tjerë të lënduar.

Kamerat kanë fiksuar një person që ngrihet në ajër nga brirët e demave dhe më pas shkelet nga ta.  Fatmirësisht, ai është jashtë rrezikut për jetën.