Fotograf Nilanjan Ray ka arritur të kapë diçka vërtet spektakolare dhe plotësisht unike.

Ray ndodhej në Tamil Nadu të Indisë, kur ai arriti të kapte një pamjen e një tigri tepër të rrallë, i njohur si tigri faqebardhë.