Një qytetarë i revoltuar nga reklama e tepër e ministrit të Shëndetësisë, Arben Taravairit thotë se Taravari duhet ti lëne show telivizive por le të sjellë mjetet e nevojshme për Alegrotestet në Spitalin e Tetovës, përcjell TetovaSot.

Thoni Arben Taravarit!
Në vend të shout televiziv le të organizoj të sjellë mjetetet e nevojshme për ALERGOTEST në spitalin klinik të Tetovës, ngase po plaçkisin Tetovarët duke bërë këtë lloj testi privat nga 5mi denarë në laboratoret private. 
Thoni se termini Im për ata me prioritet nuk vlejka të paktën në repartin e lekurës ku mjeku ri në dhomë për kaffe, pacient me termin nuk ka dhe ti që je me prioritet duhet të presish orën 14h për mos me ia prish rehatinë dhe kaffen e mengjesit dermatologut. Një burë në moshë me mustaqe e syza ?!
Kësaj z.Taravari i thonë të mjer ata që kanë nevoj për këto spitale dhe shumë më të mjerë ata që skanë para të koruptojnë kolegët tu apo të shkojnë në klinika private...”ka shkruar Ylber Jahiu tetovari i revoltuar.