Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka ngushëlluar familjen Mehmedi me rastin e vdekjes së gazetarit dhe publicistit, Qani Mehmedi.
Thaçi ka thënë se Mehmedi ishte një zë origjinal në të gjitha periudhat nëpër të cilat kalojë shoqëria shqiptare.

“Me pikëllim mora lajmin për vdekjen e gazetarit dhe publicistit të njohur, Qani Mehmedi. Qaniu ishte një zë origjinal në të gjitha periudhat nëpër të cilat kalojë shoqëria shqiptare. Familjes Mehmedi dhe gjithë miqve u shpreh ngushëllimet më të sinqerta”, ka shkruar Thaçi