Presidenti Hashim Thaçi sapo e ka pritur në takim Komandantin Suprem të NATO-s për Evropë. Gjeneralin Curtis Scaparrotti.

Bashkë me Scaparrottin në takim është edhe komandanti i KFOR-it, Giovanni Fungo, njofton Klan Kosova.

Akoma nuk dihet se për çfarë do të flitet saktësisht në këtë takim, por sipas gjitha gjasave do të diskutohet për transformimin e FSK-së në Ushtri si dhe për integrimin euroatlantik të Kosovës.