Mbrëmë 10 minuta pas mesnate, 57-vjeçarja E.R nga Tetova, ka raportuar se pasi kthehej për në shtëpi para ndërtesës ku ajo jetonte në rrugën “Dimo Gavrovski-Kara” në Tetovë, nga prapa dhe i është afruar një person i panjohur dhe me forcë ia ka marr çantën dhe pastaj ka ikur, transmeton TetovaSot.

Në çantë kas pasur një kuletë, kartë identiteti, karta shëndetësore, telefon celular, karta bankare dhe dy çelësat e banesës.

Janë marr të gjitha masat dhe aktivitetet për të identifikuar dhe për të gjetur kryerësin e vjedhjes./TetovaSot/