Pesë policë egjiptianë u vranë dhe 6 u plagosën këtë të hënë, nga dy shpërthime në gadishullin Sianai.

Pesë efektivët u vranë në qytetin Arish, kryeqyteti i provincës veriore të Sinai, pasi automjeti që lëviznin ra në kontakt me një bombë, citohet burime të sigurisë së Egjiptit nga “Reuters”. Ndërsa tre agjentë të tjerë u plagosën.

Një tjetër makinë ra në kontakt me një bombë të vendosur anë rrugës, duke plaguar kështu edhe tre efektivë.

Askush nuk e marrë përsipër përgjegjësinë e sulmit, por dyshohet se ka gisht ISIS.