Sot rreth  orës 10  një tërmet ka dridhur Ohrin. “Tërmeti ka dridhur qytetin dhe rrethin e Ohrit, me një intesitet 3 shkallë” thonë nga instituti sizmologjik

Muajin e kaluar Ohrin e goditën mbi 800 tërmete që të gjithë ishin të dobët me 1-2 shkallë më i madhi ka qenë me 3.6 shkallë.

Banorët pas tërmeteve ndjehen të frikësuar pasi janë bërë shumë muajit e fundit./TetovaSot/