Një skenë aspak e zakontë është filmuar ditën e sotme në kampin e Jalës, i cili nuk dihet nëse është i FRESSH, LRI-së apo kamp pushimi, por ama tundja e çadrës i ka lënë të gjithë pa fjalë.

Ka pasur nga ata që janë tallur e kanë qeshur me të madhe me atë që kanë parë, por ka edhe të tjerët që i dënojnë veprimet e këtyre të rinjve. Në pamje duket sikur personat që janë brenda çadrës po kryejnë marrëdhënie.

Këtë mund ta konfirmojmë edhe nga pasthirrmat që dëgjohen në ajër, por asgjë nuk mund të themi me siguri. Shikojeni dhe gjykojeni vetë.

T mobile In article [4]
Global