Gjykata e Apelit ka refuzuar ankesën e të akuzuarit të kryetarit të Pustecit Edmond Temellko dhe ka vendosur t’i merret pasaporta dhe një herë në javë të paraqitet në gjykatë.

Temellko akuzohet për rastin “Titanik” nga PSP për mashtrime të kryera zgjedhore.