Videoja e një taksisti, i cili i ofron shumë parash një vajze të re në mënyrë që ajo t’i ofronte favore seksuale dhe bashkë të kryenin marrëdhënie, është degjeneruar në internet, pasi vajza ka filmuar gjithë skenën kur ka ndodhur ngjarja.

Gjithçka është zhvilluar në Nuevo Leon, ku taksisti i pacipë ia kërkon hapur vajzës.

E di çfarë mendova? Thashë, kjo vajza ka ardhur në këtë qytet për të bërë qejf, si thua për 500 pesos (rreth 25 euro) dhe e bëjmë bahkë?”, – thotë taksisti.

Vajza refuzon në mënyrë të vazhdueshme dhe i thotë se ka të dashur, ndërsa përgjigja e pacipë e shoferit të taksisë është “S’ka gjë, s’jam xheloz”.