Njerëzit e lindur më 1991 dhe 1979 po e kanë problem që ta gjejnë dashurinë në Kinë shkaku i stigmës lidhur me shenjën e deles në horoskopin kinez, sipas pohimit të një reviste.

Revista Phoenix Weekly, që është në pronë të shtetit, shkaktoi një reagim të madh online pasi që intervistoi një numër prindërish në Pekin duke i pyetur se si është që t’ua gjejnë dashurinë fëmijëve të tyre.

Ata gjetën që njerëzit e lindur në vitin e deles konsiderohen që si partnerë romantik sjellin fat të keq gjatë gjithë jetës.

Sipas artikullit, për ata të lindur në vitin e deles, “jeta nuk është e mirë – as për fëmijë edhe nëse kushtet e tjera janë të përshtatshme”.