Instagrami është bërë një nga mënyrat më të përdorura të komunikimit. Nëpërmjet tij, emrat e njohur të kinemasë apo muzikës lidhen me fansat e tyre dhe ndajnë me ta momente të bukura.

Por ç’ka ndodhur në instagramin e Serenay Sar?kaya, Hadise, Fahriye Evcen and Hande Erçel në të njëjtën ditë? Të katërta bukuroshet kanë arritur numër të njëjtë ndjekësish! Një rastësi vërtet interesante!