Pas një akuze që sot qytetari nga Tetova, Ylber Jahiu iu drejtua ministrit të shëndetësisë, Arben Taravari për të lënë shoun televiziv dhe të furnizoj me mjete për alergotest në Klinikën e Tetovës, dhe për të riorganizu modelin termini im, ka trazuar ministrin Taravari i cili qytetarit që denoncoi i ka shkruar në profilin e tij duke ia lënë numrin dhe duke shprehur gatishmëri për ta pritur në zyrën etij.

Ndryshe një veprim i tillë ndodhë për herë të parë nga një ministër në këtë shtet./TetovaSot