Ministri i Shëndetësis, Arben Taravari sot  në mëngjes nga ora 8:30 deri 16:30 ka orgnaizuar  aksion për pastrimin e hapsirës midis klinikave, rrethi i kompleksit të klinikave “Nënë Tereza”, përcjell TetovaSot

Qendra Spitalore “Nënë Tereza” sot është marrë në duart e kujdesit, duke iu nënshtruar një Aksioni Imediat që do të shtrojë rrugët e kësaj Qendre dhe do të pastrojë çdo ambient të saj.
Kjo e diel bëhet shembull i një vullneti të mirë social që duhet dhe do vazhdojë, gjithnjë në shërbim të shëndetit tonë.
Ministria e Shëndetsisë
Koha për Punë” ka shkruar Taravari./TetovaSot/