Talenti spanjoll, Marco Asensio, ka refuzuar skuadrat angleze, Liverpool, Arsenal dhe Manchester United për të qëndruar në Real Madrid.

Ai tashmë dëshiron të shpërblehet nga Real Madrid, duke e vendosur të luaj më shpesh këtë sezon se sa sezonin e kaluar.

Për më shumë, Asensio ka kërkuar edhe vazhdimin e kontratës, duke përfituar aq sa i kishin ofruar skuadrat angleze.