Një 18 vjeçare e cila është ngacmuar nga shoferi i një taksi, e ka postuar videon në rrjetet sociale për sensibilizim.

Kjo ka ndodhur në Nueva Leon të Meksikës. Vajza ka shpjeguar se si taksisti u ofrua ta puthte dhe më pas i ofroi para deri në 500 euro për të kryer marrëdhënie seksuale me të.

Global