Moderatorja mjaft e suksesshme shqiptare, Luana Vjollca, është duke ndjekur prej kohësh edhe një karrierë muzikore ku numëron shumë ndjekës besnikë.

Ata e adhurojnë moderatoren e njohur, aq shumë saqë nuk lodhen duke i bërë surpriza.

E fundit është një copë tortë dhe një letër me disa mbishkrime. Me të marrë dhuratën e saj, Luana e ka ndarë atë me fansat e saj.