E shtuna është dita kur 44 për qind e çifteve kanë thënë se parapëlqejnë të bëjnë seks.

Ndër shuma arsye, është përmendur si shkas përfundimi i detyrave të të gjithë javës dhe ndjesia e të qenit me më pak obligime.

Por që pas ditëve, kur është fjala për muajt, korriku është piku.

Këtu thuhet se ndikon sasia më e vogël e rrobave që veshin njerëzit për shkak të vapës e cila rrit lumturinë çka ndikon në përpjekjet për marrëdhënie intime.

Pas një studimi të bërë nga Metro këto janë ditët ku bëhet me shumë seks:

1. E shtunë
2. E diel
3. E premte
4. E mërkurë
5. E enjte
6. E martë
7. E hënë

Sipas të të njëjtit studim kjo është renditja e muajve:
1. Korrik
2. Gusht
3. Qershor
4. Maj
5. Dhjetor
6. Shkurt
7. Shtator
8. Prill
9. Tetor
10. Mars
11. Janar
12. Nëntor.