IVF  ka ndihmuar shumë çifte të kthejnë në realitet ëndrrën e tyre! Por një studim iu ndihmon shumë më shumë dhe për më tepër ju mund të vendosni gjininë e bebes tuaj pa asnjë shpenzim.

Sipas këtij studimi varet gjithçka nga ushqimi që do të konsumoni përpara se të mbeteni shtatëzanë dhe në vazhdim. 740 femra u bënë pjesë e këtij studimi gjatë shtatëzanisë së parë dhe ato që kishin ngrënë më shumë banane kishin shance më të mëdha që të bëheshin me djem.

Ndërsa ato që konsumuan më shumë qumësht mbetën shtatëzanë me vajza.