Kantautori i njohur shqiptar, Stine, ka bërë të ditur se së shëpejti do publikojë këngën e tij më të re.

Kënga mban titullin “Do It Again”. Një pjesë të klipit, Stine e ka publikuar për ndjekësit e tij në rrjetet sociale, ku ka bërë edhe paralajmërinim.

Gjatë muajit qershor Stine publikoi videoklipin e këngës “La Bonita”, që ishte një bashkëpunim me Denny Njeto dhe DJ Iljano.