A mund ta qepësh një fustan për katër minuta? Ugandan, ‘magjistari i modës afrikane, Latif Madoi, ta tregon sesi, shkruan BBC: Merr masat. Pret copën. Qep. Ia vesh modeles! Fitore!

“Koncepti “për një minutë” është ajo që unë e quaj krijim i shprejtë, ekspres, – thotë ai. – Kam pasur rastin të shfaqem në një sfilatë në Paris ku unë bëra një fustan për katër minuta dhe të gjithë atje thanë:  Au, është e mahnitshme!”

Latif ka ide të reja për shpejtësinë në këtë fushë dhe ka çelur edhe një shkollë mode për të rinj në Kampala, pasi synon të frymëzojë brezat e krijuesve të modës.

T mobile In article [4]