Se kur mund të dalin para gjykatës të akuzuarit e mundshëm të Gjykatës Speciale, ende nuk dihet, njofton Klan Kosova.

Zyrtarët e saj, as pas miratimit të rregullores së procedurës dhe provës, nuk japin detaje se kur do të ngritën aktakuzat e para për krimet e supozuara të pjesëtarëve të UÇK-së gjatë luftës në Kosovë.

Këtë konfidencialitet e arsyetojnë njohësit e drejtësisë në Kosovë.