Gjykata penale e Shkupit pritet sot të kumtojë vendimin për arrestimin e liderit të VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski sic ka kërkuar PSP për rastin Titanik, përcjell Aktuale.mk.

Arrestim është ëkruar edhe për ish ministrant Gordana Jankullovska, Mile Janakievski si dhe Martin Protugjer dhe Kirill  Bozhinovski.

Gjykata deri dje refuzoi 13 kërkesa për arrestim të 18 aq sa ka ngritur Prokuroria Speciale. Nga specialja thonë se do të ankimojnë vndimet e gjykatës.