Një stuhi e tmerrshme dhe e fuqishme sot kaploi qytetin turk Stambollin, raportojnë mediat lokale.

Erëra të forta dhe të fuqishme kanë shkaktuar kaos në rrugët e Stambollit, përcjell TetovaSot.

Stuhia ka detyruar edhe mbylljen e aeroporti dhe për shkaqe sigurie u mbyll edhe tuneli Euroazia, që lidh anën aziatike dhe evropiane të Stambollit.