Kanë arritur të krijojnë një miqësi të mirë ndër vite si kolege të skenës muzikore shqiptare mes tjerash edhe duke bashkëpunuar në projekte muzikore.

Megjithatë, miqësia mes Rozana Radit dhe Soni Malajt duket të mos i ketë rezistuar një gjëje – garës në festivale, raporton Prive.

Sipas këtij njoftimi, edicioni i fundit i “Këngës Magjike” ka lënë dëme të parikuperueshme në shoqërinë e tyre dhe thuhet se tash e disa muaj nuk i flasin njëra-tjetrës.

Detajet mbi arsyet dhe shkakun që çoi në këtë sherr i kuptoni në videon e mëposhtme.