Ajo është një ndër këngëtaret që është gjatë në skenë e që gjithmonë është në formë.

Soni Malaj vazhdon të jetë shumë e dashur nga publiku, e këtë e arrin ajo fal muzikës së saj.

Mirëpo përpos zërit Soni ka bukurinë dhe format trupore që shumë kush do ti lakmonte.

Në fotografinë e fundit të publikuar në Instagram Soni duket shumë seksi, dhe shihet se ka pozuar pa sutjena.