Sofia Vergara dhe bashkëshorti i saj Joe Manganiello pëlqejnë të dalin së bashku, e së fundmi ata ishin në një koncert të Guns N’Roses i cili është mbajtur në teatrin Apollo në New York.

Të dy, shfrytëzuan llogaritë e tyre në Instagram për të dokumentuar se ata kaluan për mrekulli.

Joe tha se ka qenë hera e parë që e ka parë grupin live në skenë, dhe se performanca e tyre ishte jashtëzakonisht e mirë.

T mobile In article [4]