Soda e bukës ndihmon për të pasur një fytyrë të pastër.

Përveç kësaj, cilësitë e saj ndihmojnë për problemet me aknet, pikat e zeza dhe njollat, duke i hequr qelizat e vdekura dhe papastërtitë e marra nga mjedisi, përcjell lajmi.net

Për ta bërë gati për përdorim, duhet që ta përzieni me ujë, derisa shtresa të trashet, pastaj të masazhoni fytyrën.

Mirëpo nuk është e vetmja formë kjo. Në videon më poshtë do të njiheni në detaje se çka duhet të bëni me sodën e bukës në mënyrë që të keni një fytyrë të pastër.