Një nënë e re nga Tirana ka paditur bashkëshorti ne saj, me të cilin janë në proces divorci, pasi ky i fundit nuk e lejon të takojë djalin 6 vjeçar.

Sipas njoftimit të policisë 34 vjeçari banues në Yzberisht ka marrë në shtëpi djalin 6 vjeçar dhe nuk lejon që të takojë nënën e vet.

Më datë 14.07.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për shtetasin V.Sh, vjeç 34, banues në Yzberisht Tiranë, pasi ka marr fëmijën B.Sh, 6 vjeç dhe nuk e lejon për të takuar nënën e tij O.Sh, vjeç 26, banues në Tiranë, të cilët janë në proces divorci. Nenit 127 i Kodit Penal.