Dashamirës së Senatorit John McCain po i përcjellin atij lutje dhe mesazhe për shërim të shpejtë pas njoftimeve se politikani 80-vjeçar është diagnostikuar me kancer në tru që u zbulua gjatë një ndërhyrjeje kirurgjikale.

Mjekët e zotit McCain thonë se ai po reagon shumë mirë pas operacionit.

Glioblastoma është një lloj agresiv i kancerit të trurit, sipas mjekëve të Klinikës Mayo në Finiks.

Senatori dhe familja e tij po shikojnë mundësinë e trajtimit të mëtejshëm, duke përfshirë kimioterapinë dhe rrezatimin. Ai ndodhet aktualisht në shtëpinë e tij në Arizona