Erald Selca

Gjergj Kastrioti-Skënderbeu është një nga baballaret e kombit shqiptar një nga figurat më të mëdha kombëtare të të gjitha kohërave jo vetem shqiptare por edhe botërore prandaj udhëheqesi më i lavdishëm i kombit shqiptar Enver Hoxha e vleresonte dhe e admironte Skenderbeun tonë të lavdishëm të cilin luftetaret shqiptar dhe ata botëror e patën idol në jetë ..

Skenderbeu ruajti ADN kombëtare ai personifikon njeriun unifikues , ai është emblema jonë në botë ai mbetet një nga strateget udheheqesit më të medhenjë që ka njohur njerëzimi .

E njerezit e fortë zakonisht xhelozohen dhe sulmohen nga llumi i ynë jashteqitjet e armiqeve si tipi i Mustafo Nanos një palo gazetar përçares publicist legen që ndan shqiptaret në toskë dhe gegë që fyen identitetin kombëtar shqiptar .

Soji antishqiptar i Mustafa Nanos , Nexh Spahiut etj  dhe pleherave si ky janë fundërrinat e kombit shqiptar dhe për shkak fyerjeve shpifjeve trillimeve imagjinatave keta qelbanikë duhet shpallur non-grata dhe denuar me vite burg ose variantin më të mirë dëbimin e tyre dhe mendimtareve si keta nga viset tona .

Veç te ne sulmohen vlerat egersishtë nga hijenat e kombit sulmohen sot në idiokraci siç thoshte Dritero Agolli shkrimtari ma i madh shqiptar sepse në kohën e Epokes artë Enveriane vlerat nderoheshin me pietetin ma të lartë e qentë e zagaret e ideologjive rrymave të ndryshme nuk mund të lehnin .

Urgjentisht duhet marrë masa kunder ketyre berllogave , sepse në emër te kinse lirisë shprehjes po atakohet dinjiteti ynë kombëtar