Një çift ka kryer ca veprime “të nxehta” në publik, që duket se ka shqetësuar disa të rinj, të cilët kanë filmuar gjithçka dhe i kanë dërguar pamjet në redaksinë e JOQ.al.

Çifti që, pas plazhit ka shkuar të “shpërlahet” kanë habitur djemtë, duke gjuajtur e fërkuar njëri – tjetrin, madje dyshohet se kryejnë dhe marrëdhënie (sipas përshkrimit të të rinjve).