Policia e Shkodrës, ka njoftuar se  janë goditur dy raste ku punonjësit e Postës dhe të Sigurimeve Shoqërore në qytetin e Pukës, kanë abuzuar me financat pasi u kanë paguar  pension edhe shtetasve të cilët janë ndarë nga jeta.

Policia bën me dije se 5 persona, punonjës të Postës Shqiptare në Pukë, janë referuar në Prokurorinë e Rrethi gjyqësor Pukë, pasi dyshohet se u kanë paguar pension edhe pas vdekjes 7 shtetasve.

Në po këtë rreth, një tjetër rast i një abuzimi është raportuat, ku bëhet me dije se në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Pukë janë referuar edhe dy shtetas të tjerë me iniciale A.L dhe N.M, gjithashtu punonjës së Postës Shqiptare në filialin Pukë, pasi dyshohet se i kanë paguar pension  pas vdekjes 4 shtetasve.

Njoftimi i policisë:

Drejtoria Vendore e Policisë Shkodër

Seksioni kundër krimit ekonomik e financiar

Më datë 30.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Pukë, për shtetasit me iniciale D H, D K, D SH, B A dhe M B, punonjës të Postës Shqiptare, filiali Pukë, pasi dyshohet se duke qenë në këtë detyrë ju kanë paguar pensionin dhe pas vdekjes 7 shtetasve, duke i shkaktuar Sigurimeve Shoqërore një dëme financiare. Nenet 248 e 135 të Kodit Penal.

Më datë 30.06.2017, u referuan materialet në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Pukë, për shtetasit me iniciale A.L dhe N.M, punonjës të Postës Shqiptare, filiali Pukë, pasi dyshohet se duke qenë në këtë detyrë ju kanë paguar pensionin dhe pas vdekjes 4 shtetasve duke i shkaktuar Sigurimeve Shoqërore një dëme financiare. Nenet 248 e 135 të Kodit Penal.