Danjeli dhe Fotini janë çifti fitues i këtij edicioni të Big Brother që duhet thënë se ka qenë shumë i kritikuar.

Ata kanë qenë në një video live për ndjekësit e tyre duke u shfaqur më të dashuruar se kurrë.

Nderkohe ka qenë vetë Danieli i cili e ka treguar se nuk kanë marrë asnjë lek nga 100 milionët e premtuar duke hedhur kështu baltë edhe njëherë mbi reality shown.

Gjithashtu ai shpjegoi edhe kuptimin e emrit “La fo da” në Instagram që donte të thoshte “Laboratori” Fotini dhe Daniel.