Një autostradë që lidh Milanin me Napolin është bllokuar si pasojë e një zjarri masiv që ka përfshirë pyllin aty pranë.

Autoritetet italiane kanë mbyllur autostradën për shkak të nxehtësisë së lartë dhe tymit të pranishëm që kufizonfushëpamjen e drejtuesve të automjeteve.

Në vendin e ngjarjes ndodhet policia e trafikut rrugor, automjetet emergjente dhe zjarrfikësit nga toka dhe ajri.