Këngëtari Sinan Hoxha nuk është se nuk di ti bij ndonjë instrumenti

Duket se këngëtari është bërë aq qejfli në një aheng saqë ka kapur tupanin dhe ka filluar që ti bije në mes të dasmës.

Kjo është hera e parë që e dimë që Sinani di të luaj në një instrument muzikorë, pasi që nuk e kemi parë më parë.

Por, duket se Sinani di të luaj më këtë instrument shumë mirë