Udhëtimi është i domosdoshëm dhe qetësues për mëndjen, por jashtëzakonisht i vështirë për rrobat. Nëse keni vendosur të shkoni me pushime, ndiqni disa këshilla si të paketoni dhe të kujdeseni për veshjet tuaja.

1: Rrotullojini rrobat si në figurë.

Mos i palosni , jo vetëm që parandalon rrudhat, por gjithashtu kursen hapësirën. Më parë tregohuni të kujdeshëm në larje. Gjithmonë përdorni zbutësin Prim Soft. Ai është antistatik, i mban rrobat e buta dhe të aromatizuara për një kohë të gjatë.

2: Kujdes me shampot dhe kremrat.

Asnjeherë mos i lini në një vënd me rrobat, ose të paktën paketojini në një cantë plastike të mbyllur mirë.

3: Kujdesuni për rrobat e fëmijëve

Udhëtimi me fëmijët? Mbani një T-shirt shtesë për secilën prej tyre. Ndodh shpesh herë që ndonjë njollë të bie mbi të ??dhe ndërrimi i bluzes është zgjidhja më e shpejtë. Më pas,kur ju të shkoni në destinacion, mos harroni bëjini një paralarje me Deka No Comment ,për largimin e njollës.

4: Përdorni ndarëse brënda cantës.

Përdorni gjithmonë disa rrjeta ose canta të vogla për ndarjen e rrobave. Kjo ju lehtëson shumë në gjetjen e rrobave, në këtë mënyrë i sistemoni ato.