Hulumtuesit kanë studiuar të verdhat e vezëve të pulave që ushqehen me grurë apo misër dhe kanë konstatuar se ato përmbajnë dy aminoacide, triptofan dhe tirozin, të cilat kanë veti të larta antioksiduese (pastrimin e helmeve nga organizmi), që do të thotë se mbrojnë nga sëmundjet e ndryshme. Kështu, dy të verdha të vezëve të …