Në mur, në tokë, të mbështetura… llojet e lampave për ambientet e jashtme janë nga më të ndryshmet dhe i japin stil e elegance këtyre hapësirave.

Të projektuara për të qëndruar në ambientet e jashtme, këto drita ofrojnë performancë shumë të lartë teknike e cila e bashkuar me një dizajn modern, krijon atmosfera të ndryshme për situata të ndryshme.

Le appliqué 

Për të ndriçuar ballkonin, tarracën apo verandën. Këto lloj dritash duhet te koordinohen me arkitekturën.

Llampa standarde

Lloji dhe dizajni lejojnë që këto modele dritash të jenë të përshtatshme dhe për hapësirat e brendshme, pra duke pasur përdorim të dyfishtë. I vetmi kusht i këtyre është lokacioni i prizës elektrike.

Mbështetëse

Janë modele me impakt të madh estetik; skulptura qe mobilojnë dhe ndriçojnë në mënyrë karakteristike.

Jolly

Abazhure që mund të varen, mbështen apo mbyllen.