Një buzëqeshje shndritëse është ëndrra e të gjithëve.
Por, para se të drejtoheni tek dentisti, Lajmi.net ju përcjell këtë video ku ipen ide për zbardhjen e dhëmbëve në mënyrë natyrale dhe me kushte shtëpiake.
Ju duhet të ndjekni disa këshilla në tryezën e ushqimeve, për të pasur dhëmbë të bardhë.
Shikojeni videon më poshtë.