Shumë nga ju mbeteni konfuz nëse një mik i juaji ndërpret komunikimin me ju në llogarinë Snapchat.

Por, ende ndoshta ju nuk e keni kuptuar se ka shumë mundësi që ai person, mund të ju ketë fshirë komplet nga lista e miqve në këtë rrjet.

Ndonëse ende nuk ka një mënyrë për ta kuptuar tërë të vërtetën rreth kësaj problematike, nëse dikush nuk iu mban më dot në listën e miqve në Snapchat, nuk mund të mbetet tutje enigmë!

Një gjë të tillë mund ta kuptoni në këto mënyra:

Nëse ata kanë një llogari publike (ku të gjithë mund t’i shohin historitë e tyre), nuk ka asnjë mënyrë për të kuptuar ndryshe vetëm nëse nuk i shihni ata duke iu shtuar juve në listën e tyre përsëri.

T mobile In article [4]

Nëse ata kanë një llogari private dhe iu fshijnë, kur ju dërgoni një fotografi të menjëhershme, ajo do të shfaqet si (në pritje).

Nëse ata ju bllokuan, mënyra më e mirë për të gjetur është të përpiqeni të shtoni emrin e përdoruesit.