Këngëtarja Yllka Kuqi po vjen me këngë të re.

Ajo në Instagram ka publikuar një fotografi të ndarë nga klipi, ku shihet e veshur me një fustan të verdhë.

E ka qenë pikërisht fustani që ka nxjerrë anën e saj seksi!

Sipas shkrimit të lënë, kënga quhet ‘Fale’ dhe vjen shumë shpejt!

T mobile In article [4]