Ndërsa vitet kalojnë, një pjesë të këtyre dekadave që i kemi jetuar dhe vetë i kemi harruar. Nëse dikush ju pyet për modën e viteve 2010, apo të viteve 2000, ju  kujtohet gjë? Besoj asgjë, ose fare pak. Për të mos thënë shumë prej jush nuk mbajnë mend as tendencat e vitit që lamë pas. Le të mendohemi si kanë qenë flokët në 2015-ën apo 2016-ën, diçka me flokë të shtrirë, baluke apo jo nuk kishte baluke. Po grimi? Vërtet si kanë qenë? E lëre pastaj nëse shkojmë më tutje, në vite. Prandaj kjo video do ju tregojë në një minutë e gjysmë historikun e modelit të flokëve dhe grimit në një shekull. Shikim të mbarë!