Kim Kardashian dhe Aurela Hoxha kanë pasur dje të njëjtën veshje.

Teksa Kim ka postuar në Instagram një foto nga shtëpia e saj me fustan të bardhë, Aurela Hoxha është paraqitur 2 orë më vonë, në emisionin e Arian Canit me një njëjtin fustan si i Kimit.

Sigurisht që kjo është një rastësi, sepse pavarësisht dëshirës për të imituar yllin e reality show në pak orë Aurela Hoxha nuk ka pasur mundësi ta bëjë.