Mbrëmja e maturës është një ndër mbrëmjet më të veçante dhe çdo adoleshent do që ta shijojë në maksimum.

E sigurisht, është mbrëmja kur ata duan të motivojnë dhe zgjedhin mënyra nga më të veçantat për të rënë në sy.

Pikërisht si maturanti Brennan Boys nga Rossendale, Lancashire të Anglisë, i cili bëri një hyri fantastike që i la të gjithë gojëhapur.

 16-vjeçari kishte hipur sipër tankut të gjyshit të tij teksa afrohej në hotelin “Higher Trapp Country House”.

Brennan huazoi tankun nga gjyshi Brian, 80-vjeç i cili ishte një koleksionist i mjeteve ushtarake.