Këngëtarja Shyhrete Behluli ishte protagoniste e rubrikës ‘Kë zgjedh’ të emisionit Mirage, këtë të premte.

Shyhretja u vu përballë emrave të artistëve të njohur shqiptar, ku ishte ‘detyruar’ të zgjedh mes tyre.

Ndër të tjera, ajo pati për detyrë të zgjedhte mes Shkurte Fejzës dhe Remzie Osmanit, të dyja këto kolege të profesionit të saj.

Në videon e mëposhtme nga minuta 2:27 mund ta kuptoni se çfarë thotë Shyhretja për Shkurten dhe Remzien.