Një shaka e tepruar për pak sa nuk është kthyer në tragjedi , kur një vajzë e re vendosi të tallet keq me të dashurin e saj.

Ajo kishte marrë një kukull plastike dhe i kishte vënë një fotografi të një mashkulli, dhe e kishte futur nën jorgan në shtratin që e ndante me të dashurin

Dhe kështu për ta tensionuar edhe më shumë situatën, ajo fillimisht i telefonoi partnerit dhe qëllimisht lëshonte disa zëra të meshkujve nga latptopi për t’ia mbushur edhe më shumë mendjen, se ajo është me dikë në apartament.Por në momentin që ai u shfaq në dhomën e tyre, ajo kishte hipur mbi kukull dhe shtirej kinse po puthej me një mashkull, me të parë se çfarë ajo po bënte, ai vrapoi në kuzhinë për ta marrë një thikë gjigante.

Dhe menjëherë u kthye në dhomë për t’i qëruar hesapet me “burrin” që ia kishte rrëmbyer partneren, por pasi e kuptoi se ishte viktimë e një shakaje, ai largohet i nervozuar nga dhoma.