Para gjykatës kantonale të Sant Ganllenit, 60 vjeçari nga Kosova e pranoi veprën jo të zakonshme që ka kryer. Ai ka pranuar se ka kryer seks me një mështjerrë disa herë.

Gjykata e bëri fajtor jo vetëm për mizori ndaj kafshëve, por edhe e shkelje për veprën penale, që është cenimi i pronës private, kjo pasi natën disa herë është futur në stallën e bujkut.

Bujku në momentin kur ka vërejtur se gjërat e tij në mëngjes nuk janë ashtu siç i kishte lënë në mbrëmje, vendosi video-kamerat ku edhe dokumentohet vepra e shqiptarit.

Para gjyqit 60 vjeçari e pranon se ka bërë seks 3 herë radhazi me një mështjerrë. Prokurori kërkon që ai të dënohet me 12 mijë e 500 franga.

Duke pasur parasysh të dhënat penale –  si dëmtimin e pronës dhe ngacmimi seksual – nuk vije një fjalë ndonjë dënim me kusht. I akuzuari nuk është duke punuar për 20 vjet dhe merr një pension invalidor. Në gjykatë, ai u shfaq i penduar.

“Unë kërkoj falje për atë që kam bërë. Unë nuk mund të shpjegoj se si mua më ka ndodhur diçka si kjo”, citohet  të ketë thënë në letrën e përditshme.

Vendimi i gjyqit pritet të merret sot.