Vera ka ardhur tashmë, dhe bashkë me të ka ardhur dhe nxehti i madh.

Këto ditë, temperaturat maksimale shkuan deri në 38 gradë C, me parashikimet se ato mund të rriten deri në 40 gradë.

Dhe për të luftuar vapën e madhe që po mbretëron këto ditë, një shqiptar duket se ka gjetur një zgjidhje – duke u freskuar në një kovë të madhe të mbushur me ujë, transmeton Gazeta Express.

Videoja – që mori më shumë se 200,000 shikime – u postua në Facebook me mbishkrimin “Si të luftojmë vapën e madhe, jua tregon ky shqiptar!”.